22.9 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθη, χθες (13-09-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι από κοινού με συνομήλικό του ημεδαπό που αναζητείται, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ανταλλακτικά αυτοκινήτων από επιχείρηση της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας.
Συνελήφθη, σήμερα (14-09-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (13-09-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.
Συνελήφθη, χθες (13-09-2015) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ρόπαλο.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη, χθες (13-09-2015) το απόγευμα στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, ένας 80χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αυστρίας, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα σπρέι πιπεριού, το οποίο χρησιμοποίησε σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, κατά τη διάρκεια φραστικού επεισοδίου που είχαν μεταξύ τους.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ