30.1 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Αστυνομικά νέα

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη χθες (06-04-2016) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (06-04-2016) το μεσημέρι στο Βόλο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τρεις ημεδαποί, ένας 18χρονος, μία 34χρονη και μία 30χρονη, διότι προχθές (05-04-2016) το απόγευμα μετέβησαν από κοινού σε ιατρείο 59χρονου ημεδαπού, όπου δύο εξ αυτών τον απασχόλησαν προφασιζόμενοι ιατρική τους εξέταση, ενώ ο άλλος δράστης αφαίρεσε από έτερο χώρο το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ και ένα ζευγάρι γυαλιών οράσεως.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (06-04-2016) το μεσημέρι στο Βόλο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητα χύμα αφορολόγητου καπνού, συνολικού βάρους (1.012,36) γραμμαρίων. Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με χύμα αφορολόγητο καπνό, βάρους (128) γραμμαρίων και μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή Συνελήφθη χθες (06-04-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, μία 34χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να κινείται με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, μαζί με 35χρονο ημεδαπό που τράπηκε σε φυγή αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο, το οποίο ήταν έμφορτο  με εννέα ηλεκτρονικές συσκευές και έντεκα φιάλες αλκοολούχων ποτών και αναψυκτικών, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχαν αφαιρέσει από κοινού τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές (05-04-2016) από καφενείο 52χρονου ημεδαπού. Το προαναφερόμενο όχημα με τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητα κάνναβης Συνελήφθησαν χθες (06-04-2016) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, δύο 20χρονοι ημεδαποί, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.
                                    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
——————— ——————————————————————
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή μοτοποδηλάτου Συνελήφθησαν χθες (06-04-2015) το βράδυ στην Καρδίτσα από αστυνομικούς της Ομάδας δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 17 ετών, διότι αφαίρεσαν μοτοποδήλατο 34χρονου ημεδαπού. Το αφαιρεθέν δίκυκλο κατασχέθηκε και αποδόθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή φορτηγού αυτοκινήτου Συνελήφθη χθες (06-04-2015) το μεσημέρι στην Καρδίτσα από αστυνομικούς της Ομάδας δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο  39χρονου ημεδαπού. Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ