26.6 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβίαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, χθες (26-05-2016) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Μαγνησίας, ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία βαλίτσα που περιείχε δώδεκα συσκευασίες με αφορολόγητο καπνό, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης, συνολικού βάρους (1.001,2) γραμμαρίων. Η κατασχεθείσα ποσότητα αφορολόγητου καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (26-05-2016) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (26-05-2016) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Μαγνησίας, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη, χθες (26-05-2016) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη,  χθες (26-05-2016) το απόγευμα στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Τρικάλων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
——————- ——————————————————————–

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ