13.2 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Σύλληψη πέντε ημεδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (16-06-2016) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, πέντε ημεδαποί, ηλικίας από 18 έως 46 ετών, διότι βραδινές ώρες της (14/15-06-2016) αφαίρεσαν από εργοτάξιο, ιδιοκτησίας 42χρονου ημεδαπού, που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, ένα αλυσοπρίονο και μία μπαταρία αυτοκινήτου. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
———– ————————————————————–
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη χθες (16-06-2016) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 51χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει δύο συσκευασίες με χύμα καπνό, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, συνολικού βάρους ενός κιλού, οι οποίες κατασχέθηκαν.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης Συνελήφθη, χθες (16-06-2016) το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, μία 36χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παραβίαση σφραγίδας Αρχής, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ