15.6 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθησαν την (25-06-2016) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ραψάνης, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 43, 40 και 46 ετών, οι οποίοι έχοντας εφοδιαστεί με κυνηγετικά όπλα, ιδιοκτησίας δύο έτερων ημεδαπών, ηλικίας 32 και 38 ετών, μετέβησαν τις απογευματινές – νυχτερινές ώρες σε αγροτική περιοχή για παράνομη θήρα, όπου ο 40χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε ελαφρά το 46χρονο, εκλαμβάνοντάς τον ως θήραμα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης. Σε βάρος των προαναφερόμενων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και των παραβάσεων των νόμων περί θήρας και περί όπλων. Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα κυνηγετικά όπλα, δύο θήκες φυσιγγίων, πενήντα φυσίγγια, ένας μεταλλικός τρίποδας και δύο φακοί.
Συνελήφθη χθες (26-06-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα (13/15-06-2016) στην Αγιά, ο 32χρονος αφαίρεσε γεωργικό μηχάνημα, ιδιοκτησίας 58χρονου ημεδαπού.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη σήμερα (27-06-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με χρηματική ποινή (600) ευρώ, για απόπειρα κλοπής και παράνομη οπλοφορία. Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη σήμερα (27-06-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού και κάνναβης, το οποίο και κατασχέθηκε.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ