21.3 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομο υπαίθριο εμπόριο Συνελήφθη, χθες (29-06-2016) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει παράνομα προς πώληση συνολικά (34) αντικείμενα παρεμπορίου.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή ποδηλάτου Συνελήφθη, χθες (29-06-2016) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από πυλωτή πολυκατοικίας ένα ποδήλατο, ιδιοκτησίας 65χρονου ημεδαπού. Το αφαιρεθέν ποδήλατο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν, χθες (29-06-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 24 ετών, διότι κατείχαν από κοινού μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία ο πρώτος πέταξε στο έδαφος, αντιλαμβανόμενος την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο. Η προαναφερόμενη ποσότητα κάνναβης, ένας τρίφτης κάνναβης, καθώς και μία νάιλον συσκευασία με πέντε παραισθησιογόνα δισκία (ecstasy) που βρέθηκαν στην κατοχή του 21χρονου, κατασχέθηκαν.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (29-06-2016) το βράδυ στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούν τέσσερις αποφάσεις του Τριμελούς  Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπές και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών και τεσσάρων μηνών.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, σήμερα (30-06-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (18) ναρκωτικά δισκία, χωρία ιατρική συνταγή, καθώς και μία νάιλον συσκευασία με χύμα καπνό, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης, βάρους (270,7) γραμμαρίων.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (29-06-2016) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς  Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας για απάτη, με ποινή φυλάκισης δύο ετών.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν, χθες (29-06-2016) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 47 και 38 ετών, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (29-06-2016) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, μία 41χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, την οποία κατείχε στερούμενη ιατρικής συνταγής.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη, χθες (29-06-2016) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (29-06-2016) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για παράβαση της νομοθεσίας περί ασφαλιστικών εισφορών και επιταγών, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και πέντε μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (2.400) ευρώ.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο Συνελήφθησαν, χθες (29-06-2016) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 63 και 45 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν και να διαθέτουν παράνομα προς πώληση συνολικά (275) αντικείμενα παρεμπορίου.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ