18.2 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθη, σήμερα (27-07-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας. Το αφαιρεθέν δίκυκλο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του. Επιπλέον, από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκε και ένα κατσαβίδι.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθησαν, χθες (26-07-2016) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τρία άτομα και συγκεκριμένα δύο 59χρονοι ημεδαποί και μία 35χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενοι για παραβίαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα. Ειδικότερα, σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε καφετέρια και στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (88) αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων και μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα καπνού, βάρους έντεκα γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης. Όπως εξακριβώθηκε, ο ένας από τους 59χρονους προμηθεύτηκε μέρος της παραπάνω ποσότητας κατασχεθέντων τσιγάρων από την 35χρονη, η οποία εργάζεται ως υπάλληλος στο εν λόγω κατάστημα, ιδιοκτησίας του δεύτερου 59χρονου. Τα προαναφερόμενα καπνικά είδη θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.
Συνελήφθησαν, χθες (26-07-2016) το απόγευμα στην Αλόννησο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλοννήσου, δύο αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 38χρονος υπήκοος Ιταλίας και ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή. Ειδικότερα, οι δύο δράστες διέρρηξαν ξενοδοχείο, ιδιοκτησίας 67χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν από το εσωτερικό δύο ξύλινα τραπέζια. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ