25.8 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθησαν, χθες (05-08-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν και Μπανγκλαντές, ηλικίας 31 και 38 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν και να διαθέτουν παράνομα προς πώληση συνολικά (775) είδη παρεμπορίου, όπως ψιλικά, είδη οικιακής χρήσης και εργαλεία.
Συνελήφθη, χθες (05-08-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.
Συνελήφθη, χθες (05-08-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 89χρονος ημεδαπός, διότι εξερχόμενος από λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ στο οποίο επέβαινε, απείλησε αναίτια με περίστροφο τον οδηγό του οχήματος και έναν επιβάτη. Το περίστροφο, καθώς και έξι φυσίγγια που βρέθηκαν στο εσωτερικό του, κατασχέθηκαν.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (05-08-2016) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι επιβιβαζόμενος σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, αφαίρεσε την τσάντα 60χρονης ημεδαπής πεζής, η οποία περιείχε μία χρυσή αλυσίδα, μικρό χρηματικό ποσό, το δελτίο αστυνομικής της ταυτότητας και ένα κινητό τηλέφωνο.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ