19.1 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Σύλληψη δύο ημεδαπών για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της παράβασης του νόμου περί όπλων Συνελήφθησαν, προχθές (24-10-2016) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 50 και 43 ετών, διότι  σε έρευνα στην οικία του πρώτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (41) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, ενώ στην κατοχή του δεύτερου και σε αποθήκη – παράπηγμα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι (σουγιάς) καθώς και ένα χάρτινο περιτύλιγμα με μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης.
Ανεύρεση και κατάσχεση ποσοτήτων κάνναβης σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη Χθες (25-10-2016) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας βρέθηκαν σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη, ιδιοκτησίας 67χρονου ημεδαπού και κατασχέθηκαν ποσότητα κλώνων και φύλλων δενδρυλλίων κάνναβης, βάρους (7.949,2) γραμμαρίων και ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους (2.758) γραμμαρίων. Όπως εξακριβώθηκε, τις προαναφερόμενες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών είχαν εναποθέσει στην αποθήκη άγνωστοι δράστες πριν από ημέρες, με σκοπό την αποξήρανσή τους.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράνομη κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθησαν, χθες (25-10-2016) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 23 και 19 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο (16) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτουμένη ιατρική συνταγή, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα στην πόρτα του οδηγού.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
————————- ——————————————————————–
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (24-10-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φαρκαδόνας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και κατοχή λαθρεμπορεύματος, με συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και (20) ημερών, καθώς και χρηματική ποινή (400) ευρώ. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, ο 30χρονος είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (25-10-2016) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας για αντίσταση, απειλή και διακεκριμένες κλοπές, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, επτά μηνών και (17) ημερών.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ