15 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη χθες (02-11-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει παράνομα ένα αεροβόλο πιστόλι εκτόξευσης μεταλλικών σφαιριδίων με χρήση πεπιεσμένου αερίου, καθώς και ένα γεμιστήρα με δεκατέσσερα σφαιρίδια, τα οποία κατασχέθηκαν.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν σήμερα (03-11-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 19 ετών, διότι αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψαν στο έδαφος δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (33,3) γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (02-11-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (4) ετών, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.
Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε τον προηγούμενο μήνα στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 15 και 45 ετών, για το αδίκημα της κλοπής. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα την (07-10-2016) τις πρωινές ώρες οι δύο δράστες μαζί με ακόμη έναν άγνωστο, μέχρι στιγμής συνεργό τους, εισήλθαν προσποιούμενοι τους πωλητές υποδημάτων σε οικία 79χρονης ημεδαπής και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από υπνοδωμάτιο το χρηματικό ποσό των (7.000) ευρώ.
Σύλληψη αλλοδαπής φυγόποινης Συνελήφθη χθες (02-11-2016) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, μια 25χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή κάθειρξης (6) ετών για το αδίκημα της ληστείας από κοινού.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη σήμερα (03-11-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη χθες (02-11-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (02-11-2016) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης τριών ετών, για τα αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (02-11-2016) το πρωί στο Μουζάκι Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, με ποινή φυλάκισης (2) ετών και (6) μηνών, για τα αδικήματα της αντίστασης, της απειλής, της εξύβρισης και της απλής σωματικής βλάβης.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ