24 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθη χθες (05-11-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, για άγνωστη αιτία, με τη χρήση αεροβόλου όπλου, τραυμάτισε όλως ελαφρά 57χρονο ημεδαπό. Το αεροβόλο όπλο, καθώς και ένα κυτίο με (500) βολίδες κατασχέθηκαν.
Συνελήφθησαν χθες (05-11-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο 17χρονοι και ένας 16χρονος, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
———————————————————
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη χθες (05-11-2016) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα χθες το μεσημέρι πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα, οκτώ ζώα (αίγες), ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού με αποτέλεσμα να θανατώσει τα τρία από αυτά και να τραυματίσει σοβαρά τα άλλα πέντε. Το προαναφερόμενο όπλο, καθώς και πέντε κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων κατασχέθηκαν.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ