21.4 C
Trikala
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αστυνομικά νέα

Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης Συνελήφθη, χθες (23-11-2015) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 47χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της καταδικαστική απόφαση για απάτη, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και απείθεια Συνελήφθη, χθες (23-11-2015) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και απείθεια. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, ο 36χρονος πέταξε στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τη σύλληψη. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και το ακινητοποίησαν σε κοντινή απόσταση, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκε επιπλέον μικροποσότητα κάνναβης. Οι προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθη, χθες (23-11-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να επιβαίνει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
—————- —————————————————————–
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
———————— —————————————————————–
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθησαν, χθες (23-11-2015) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, δύο αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 22χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 34χρονος υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον 34χρονο να κατέχει ενενήντα πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία εξακριβώθηκε ότι είχε αγοράσει προηγουμένως από τον υπήκοο Πακιστάν, έναντι του χρηματικού ποσού των (135) ευρώ. Επιπλέον, από την κατοχή του 22χρονου κατασχέθηκαν ακόμη (100) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης. Τα αφορολόγητα τσιγάρα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ