21.9 C
Trikala
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθη, χθες (18-01-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 49χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων αγνώστων μέχρι στιγμής ανδρών που διέπραξαν ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης. Ειδικότερα, σήμερα (19-01-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, οι τέσσερις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν σε οικία 87χρονης ημεδαπής και αφού την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, αφαίρεσαν από το εσωτερικό της οικίας κοσμήματα και χρηματικό ποσό. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

- Advertisement -

Συνελήφθησαν, χθες (18-01-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 43 και 52 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, τριάντα ναρκωτικά δισκία που κατείχαν στερούμενοι ιατρικής συνταγής, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 43χρονου, βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ