19.3 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθη χθες (27-01-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Συνελήφθη χθες (27-01-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και δέκα ημερών, καθώς και χρηματική ποινή των (300) ευρώ για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του νόμου περί ασφάλισης οχημάτων.
Συνελήφθη χθες (27-01-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε αποθήκη της οικίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (46) γραμμαρίων.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
—————————————————————
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη χθες (27-01-2016) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, μία 68χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δύο μηνών και δέκα ημερών, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του νόμου περί ασφάλισης οχημάτων.
Συνελήφθησαν χθες (27-01-2016) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) δύο ημεδαποί, ηλικίας 26 και 32 ετών, διότι βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ