14.4 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθη χθες (14-02-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, μια 30χρονη ημεδαπή, διότι στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Συνελήφθησαν, χθες (14-02-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 37 και 24 ετών, διότι μαζί με δύο ακόμη ημεδαπούς, οι οποίοι αναζητούνται, μετέβησαν με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο σε οικόπεδο 65χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν έξι κότες. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε, καθώς επίσης δύο ζεύγη γαντιών και δύο εργαλεία (κόφτης μετάλλων και σκύλα).
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (15-02-2016) από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε σφαγιασμένες κότες, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
                                 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (14-02-2016) το πρωί στο Βόλο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι την (13-02-2016) το μεσημέρι εισήλθε σε κατάστημα ιδιοκτησίας 27χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε χωρίς να γίνει αντιληπτός από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό και στη συνέχεια, με τον ίδιο τρόπο αφαίρεσε από άλλο κατάστημα ιδιοκτησίας 51χρονης ημεδαπής, χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ, καθώς και (14) φαρμακευτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
                                   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη χθες (14-02-2016) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ