20 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αστυνομική δραστηριότητα στη Θεσσαλία

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαπές στη Λάρισα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή

- Advertisement -

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πάνω από (400) ναρκωτικά δισκία, ένα αυτόματο πολεμικό τυφέκιο και ένα κυνηγετικό όπλο

Συνελήφθησαν χθες (28.07.2014) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 53 και 47 ετών, κατηγορούμενες για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία τους, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
• τετρακόσια δύο (402) ναρκωτικά δισκία,
• ένα (1) αυτόματο πολεμικό τυφέκιο,
• ένα (1) κυνηγετικό όπλο,
• ογδόντα τρία (83) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και
• δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε άλλη οικία της 53χρονης βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν (7) φυσίγγια πυροβόλου όπλου.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

 

 

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στο Βόλο, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών και κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (28.07.2014) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, δύο ημεδαποί, ένας 33χρονος και μία 32χρονη, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών και κλοπή.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες βουπρενορφίνης και άγνωστης λευκής ουσίας, καθώς και ποσότητα χαλκού βάρους (29) κιλών και (700) γραμμαρίων, την κατοχή του οποίου δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στο δίκυκλο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν είχε παραποιημένους αριθμούς πλαισίου και κινητήρα και κατασχέθηκε προκειμένου να εξετασθεί.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

Συνελήφθη ημεδαπός στην Καρδίτσα, δυνάμει εντάλματος σύλληψης

 Συνελήφθη σήμερα (29-07-2014) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών.

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ