24.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αστυνομικοί έλεγχοι Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθησαν χθες (19-06-2015) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 33 και 34 ετών, καθώς και μία 44χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Λευκορωσίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

- Advertisement -

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν έξω από την οικία του 34χρονου τους δύο ημεδαπούς συλληφθέντες, από την κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν συνολικά (12,6) γραμμάρια κοκαΐνης, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (130) ευρώ.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 34χρονου, μέσα στην οποία βρισκόταν και η αλλοδαπή συλληφθείσα και στην οικία του 33χρονου, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

• (3,6) γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα),
• μείγμα καπνού και κάνναβης, βάρους (0,6) γραμμαρίων,
• ένας τρίφτης κάνναβης,
• πέντε κινητά τηλέφωνα και
• το χρηματικό ποσό των (1.600) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Συνελήφθησαν χθες (19-06-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ηρωίνης.

Ειδικότερα, κατά την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο ημεδαποί, ο πρώτος απέρριψε στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία με ηρωίνη σε βράχο που κατείχε από κοινού με το συνεργό του, βάρους (23,8) γραμμαρίων.

Το προαναφερόμενο όχημα, η ποσότητα ηρωίνης, καθώς και πέντε κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη χθες (19-06-2015) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει πέντε ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.
Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (19-06-2015) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, μία 28χρονη ημεδαπή, διότι βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης και δώδεκα ναρκωτικά δισκία.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (19-06-2015) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) μηνών, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ