17.7 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Αστυνομικοί έλεγχοι Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθησαν σήμερα (24-06-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 24 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

- Advertisement -

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τους δράστες, οι αστυνομικοί διενήργησαν νομότυπη έρευνα στην οικία, όπου διαμένουν οι δύο ημεδαποί, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (25,77) γραμμαρίων,
• πέντε ναρκωτικά δισκία και
• μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Επιπλέον, από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, το χρηματικό ποσό των (390) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Συνελήφθη, σήμερα (24-06-2015) το μεσημέρι στον Κρατικό Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, μία 22χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενη για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, η 22χρονη επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από την ελληνική επικράτεια με προορισμό το Λονδίνο, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο κατασχέθηκε.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ