18.2 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστυνομικοί έλεγχοι Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθη, σήμερα (25.06.2015) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 38χρονος κατελήφθη να καλλιεργεί σε θαμνώδη αγροτική περιοχή ιδιοκτησίας του, οκτώ δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (110) εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών.

- Advertisement -

Συνελήφθη χθες (24-06-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, ένας 64χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (6) μηνών για φοροδιαφυγή.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
———————————————————-
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
——————————————————
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι σήμερα (25-06-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν οικία, όπου διαμένει 85χρονη ημεδαπή και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, τέσσερα χρυσά κοσμήματα, μία τηλεόραση, ένα κινητό και ένα ασύρματο τηλέφωνο.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα σήμερα (25-06-2015) το μεσημέρι στην πόλη και συνελήφθη από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας ένας 41χρονος ημεδαπός, ως δράστης των κλοπών.
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο 41χρονος αφαίρεσε διαδοχικά από ιατρείο και γραφείο εταιρείας ένα κινητό τηλέφωνο και μία γυναικεία τσάντα που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.
Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στις νόμιμες δικαιούχους τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ