15.3 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

 

- Advertisement -
   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη χθες (06-05-2015) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να αφαιρεί από κατάστημα (super market) διάφορα τρόφιμα. Τα αφαιρεθέντα τρόφιμα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη σήμερα (07-05-2015) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ελασσόνας, ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
                               ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
———————- —————————————————————–
                               ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (06-05-2015) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
———————- —————————————————————–

 

Συνελήφθησαν, σήμερα (07-05-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 49 και 57 ετών για μεταφορά δύο μη νόμιμων αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας.

 

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι δράστες κατελήφθησαν να μεταφέρουν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 49χρονου, δύο ομοεθνείς τους, ηλικίας 21 και 53 ετών, που είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη χώρα μας, αντίστοιχα.

 

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι δύο μη νόμιμοι αλλοδαποί, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων.

 

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, σήμερα (07-05-2015) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σταύρο Κοντονή, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ Π.Α.Ε. στο Στάδιο (Ε.Α.Κ.) Βόλου, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σ’ αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της (09-05-2015) ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00, μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 Π.Α.Ε. – Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ Π.Α.Ε., για την 3η αγωνιστική των αγώνων PLAY OFF του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ