22 C
Trikala
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν, προχθες (08-12-2015) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 51 και 55 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία σύριγγα με διάλυμα ηρωίνης και μία συσκευασία με υπολείμματα διαλύματος ηρωίνης.
                                 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Εξιχνίαση κλοπής – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία περίπτωση κλοπής από αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού της πόλης. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 37χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατά το χρονικό διάστημα από το πρωί της (03-12-2015) έως το μεσημέρι της (05-12-2015) εισήλθε στο ναό και αφαίρεσε μία εικόνα. Η αφαιρεθείσα εικόνα αποδόθηκε σε υπεύθυνο του Ιερού Ναού.
Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή Συνελήφθη,προχθες (08-12-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 28χρονη ημεδαπή, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας διέρρηξε γραφείο εταιρείας και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού βρέθηκε στην κατοχή της, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, προχθες (08-12-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπή, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.
                                   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη,προχθες (08-12-2015) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, προχθες (08-12-2015) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν οκτώ ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε παράνομα.
        ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή Συνελήφθη,προχθες (08-12-2015) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε κατάστημα super market και αφαίρεσε από το εσωτερικό δύο φιάλες αλκοολούχου ποτού.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ