16.2 C
Trikala
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθη χθες (17-12-2015) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι αντιλαμβανόμενος την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, εκσφενδόνισε στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, η οποία κατασχέθηκε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή φωτοβολίδας και παραβίαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού Συνελήφθη χθες (17-12-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία φωτοβολίδα χειρός, η οποία κατασχέθηκε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
——————- ——————————————————————
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της παράβασης του νόμου περί όπλων Συνελήφθησαν χθες (17-12-2015) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, δύο ημεδαποί, ένας 55χρονος και μία 43χρονη, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ξύλινη ράβδος, χρηματικό ποσό, και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο πρώτος λίγο νωρίτερα διέρρηξε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο 33χρονης ημεδαπής, από το οποίο αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη χθες (17-12-2015) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε οικία 55χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο. Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά ναρκωτικά δισκία. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για απόπειρα κλοπής με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ