16.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθησαν, σήμερα (29-12-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αγιά Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, επτά ημεδαποί, ηλικίας από 32 έως 58 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

- Advertisement -

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένων ενεργειών, οι αστυνομικοί εντόπισαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος – καφετέρια, ιδιοκτησίας ενός από τους δράστες, στο οποίο οι συλληφθέντες διενεργούσαν και συμμετείχαν στο απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «21» με χρηματικά ποσά, έχοντας διαμορφώσει κατάλληλο χώρο με τραπέζι.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κατά τον έλεγχο του χώρου και στην κατοχή των παραπάνω, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • (32) τραπουλόχαρτα και
  • το χρηματικό ποσό των (320) ευρώ.

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν εντολής του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς.

 ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Συνελήφθη χθες (28-12-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου «περί επιταγών», με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ.
Συνελήφθη, χθες (28-12-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης σε βράχο, καθώς και μισό δισκίο άγνωστης σύνθεσης.
Συνελήφθη, χθες (28-12-2015) το βράδυ στην Αγιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της κλοπής.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (28-12-2015) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, μία 34χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν επτά ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε παράνομα.
Συνελήφθη, χθες (28-12-2015) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθησαν, χθες (28-12-2015) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 39 ετών, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εντοπίστηκε χθες (28-12-2015) το βράδυ στο Βόλο καφετέρια –επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, η οποία είχε μετατραπεί σε μίνι καζίνο.

 

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη μία 32χρονη ημεδαπή, προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και άλλοι τρεις ημεδαποί, δύο άντρες, ηλικίας 37 και 70 ετών και μία 62χρονη, οι οποίοι συμμετείχαν ως παίκτες σε απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ ο 30χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα.

 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών για τη διενέργεια τυχερών παιγνίων στο προαναφερόμενο κατάστημα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο.

 

Κατά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι ο ιδιοκτήτης και η προσωρινά υπεύθυνη είχαν διοργανώσει μέσω διαδικτύου το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο, τύπου «φρουτάκια», σε (19) πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, στο οποίο συμμετείχαν οι τρεις παίκτες.

 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο χώρο της καφετέριας και από την κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

 

  • (19) πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών,
  • μία συσκευή ρούτερ,
  • μία συσκευή έκδοσης προπληρωμένων καρτών,
  • αποδείξεις αγοράς καρτών και
  • το χρηματικό ποσό των (392) ευρώ.

 

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

 

 3 1 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ