19.6 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθησαν, σήμερα (08-03-2016) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

- Advertisement -

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη στα Τρίκαλα, ένας 66χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημά του, κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει παράνομα προς πώληση (1.600) παιδικά αθύρματα και (124) κροτίδες.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, ένας 44χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημα, κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει παράνομα προς πώληση (49) κροτίδες και ένα παιδικό άθυρμα.

Αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Τα προαναφερόμενα είδη πυροτεχνίας κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Συνελήφθη σήμερα (08-03-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μια 59χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια ελέγχου σε περίπτερο, ιδιοκτησίας της η 59χρονη κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει παράνομα προς πώληση:
• (839) παιδικά αθύρματα και
• (18) κροτίδες.

Τα προαναφερόμενα είδη πυροτεχνίας κατασχέθηκαν.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ