24.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή από οικία στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας

- Advertisement -

 Συνελήφθη χθες (31-07-2014) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 31χρονος ημεδαπός για κλοπή από οικία.

 

Ειδικότερα, ο 31χρονος διέρρηξε οικία 63χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από το χώρο υπνοδωματίου διάφορα χρυσαφικά. Στη συνέχεια, ο δράστης διέφυγε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, όμως εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

 

Τα αφαιρεθέντα χρυσαφικά βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ως μέσο τέλεσης της κλοπής.

 

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 31χρονου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (10) μηνών για το αδίκημα της κλοπής.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

 

Συνελήφθη στη Λάρισα ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα μείγματος καπνού-κάνναβης βάρους (30) γραμμαρίων και ποσότητα αφορολόγητου καπνού βάρους (1.550) γραμμαρίων

Συνελήφθη χθες (31-07-2014) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 29χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• δύο (2) νάιλον συσκευασίες με μείγμα καπνού – κάνναβης, συνολικού βάρους (30) γραμμαρίων,
• τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με ποσότητα αφορολόγητου καπνού, συνολικού βάρους (1.550) γραμμαρίων και
• μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ