26.6 C
Trikala
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθη χθες (24-03-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και αντίσταση.

- Advertisement -

 

Ειδικότερα, ο 28χρονος αποπειράθηκε, με τη χρήση απομίμησης πιστολιού, να αποσπάσει χρηματικό ποσό από 36χρονο ημεδαπό υπάλληλο –διανομέα φαγητού, ενώ κατά τη σύλληψή του από προστρέξαντες αστυνομικούς αντιστάθηκε.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Συνελήφθη χθες (24-03-2016) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι λίγο πριν αφαίρεσε από ταμειακή μηχανή καταστήματος (μίνι μάρκετ), ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού  το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.
Συνελήφθησαν χθες (24-03-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 32χρονος ημεδαπός και ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (25-03-2016) στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Λιβάνου, διότι κατελήφθη να κατέχει μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
                                    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
————————————————————-
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθη χθες (24-03-2016) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει πέντε νάιλον  συσκευασίες με αφορολόγητο χύμα καπνό, συνολικού βάρους (1.013) γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Η ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό αναλογούντων φόρων και δασμών.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ