17.5 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθη, χθες (24-05-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι λίγο πριν μετέβη με Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε, σε χώρο μεταφορικής εταιρείας και αφαίρεσε εξήντα παλέτες. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.
Συνελήφθη, χθες (24-05-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα ναρκωτικό δισκίο, το οποίο κατείχε παράνομα.
Συνελήφθησαν, χθες (24-05-2015) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 24χρονος, μία συνομήλική του και μία 16χρονη, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (24-05-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Βόλου, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για χρέη προς το Δημόσιο, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ