16.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθη χθες (25-05-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, μια 49χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

- Advertisement -

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τη δράστιδα, οι αστυνομικοί εντόπισαν έξω από την οικία της τη 49χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (5,43) γραμμαρίων.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία της, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

  • μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,96) γραμμαρίων,
  • μία νάιλον συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους (8,41) γραμμαρίων,
  • ένα ξίφος με μήκος λεπίδας -48- εκατοστών και
  • το χρηματικό ποσό (195) ευρώ και
  • δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Συνελήφθη χθες (25-05-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια μεταλλική φαλτσέτα.
Συνελήφθησαν χθες (25-05-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ένας 29χρονος και μία 32χρονη, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ναρκωτικά δισκία.
                                 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθησαν χθες (25-05-2015) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, δύο 19χρονοι, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Πολωνίας, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού – κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.
Συνελήφθη χθες (25-05-2015) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές το μεσημέρι εισήλθε σε πρατήριο υγρών καυσίμων 36χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.
                                   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
—————-
        ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθη χθες (25-05-2015) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι λίγες ώρες νωρίτερα προκάλεσε με το αυτοκίνητό του φθορές σε (20) κυψέλες μελισσών, ιδιοκτησίας 26χρονου ημεδαπού.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ