15 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθη, σήμερα (25-04-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ειδικότερα, λίγη ώρα πριν από τη σύλληψή του, ο 20χρονος μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του που αναζητείται, προξένησαν φθορές σε εξωτερικούς καθρέφτες τεσσάρων Ι.Χ. επιβατικών σταθμευμένων αυτοκινήτων.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη, σήμερα (25-04-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 47χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ), με ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών.
                                    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη, χθες (24-04-2016) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Τρικάλων, ένας 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν έξι νάιλον συσκευασίες με χύμα αφορολόγητο καπνό, συνολικού βάρους τριών (3) κιλών. Η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ