18.4 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθη χθες (12-05-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 35χρονος ημεδαπός, για αρπαγή τσάντας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

- Advertisement -

Ειδικότερα, ο 35χρονος, κινούμενος πεζός, σε υπαίθριο δημοτικό χώρο στάθμευσης οχημάτων, προσέγγισε 60χρονη ημεδαπή και με τη χρήση βίας, αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε συνολικά το χρηματικό ποσό των (435) ευρώ και προσωπικά της αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι έπειτα από επισταμένες έρευνες, εντόπισαν τον 35χρονο και τον συνέλαβαν.

Η αφαιρεθείσα τσάντα με το σύνολο του περιεχομένου της, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην νόμιμο δικαιούχο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Συνελήφθη χθες (12-05-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι αντιλαμβανόμενος την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο εκσφενδόνισε στο έδαφος μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, τα οποία κατασχέθηκαν.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (12-05-2016) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι μετέβη σε οικία 80χρονης ημεδαπής, με το πρόσχημα πώλησης ιχθύων και χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στην νόμιμη δικαιούχο.
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (13-05-2016) στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης και έναν πλαστικό τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.
                                    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη χθες (12-05-2016) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, μια 39χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, με ποινή φυλάκισης (3) μηνών για παράβαση κλοπή.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθη χθες (12-05-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με χύμα καπνό, βάρους (440) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθησαν, χθες (12-05-2016) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, δύο ημεδαποί, ένας 22χρονος και μια 19χρονη, διότι κατελήφθησαν να μεταφέρουν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να διαθέτουν προς πώληση (29) δοχεία ελαιόλαδου των 5 κιλών το καθένα, στερούμενοι άδεια από την αρμόδια αρχή, τα οποία κατασχέθηκαν.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ