22.2 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθη, χθες (07-06-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράβαση το νόμου περί όπλων.

- Advertisement -

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, καθώς και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από πέντε έως εννέα εκατοστά,
  • ένα μαχαίρι με μήκος λάμας (18,5) εκατοστά,
  • μία ζυγαριά και
  • το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Συνελήφθη, χθες (07-06-2016) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον 39χρονο τη στιγμή που πότιζε συνολικά έντεκα (11) καλλιεργούμενα  δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (11) έως (130) εκατοστά,  σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Τα προαναφερόμενα δενδρύλλια κάνναβης κατασχέθηκαν, καθώς επίσης και ένα λάστιχο ποτίσματος από το χώρο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ