19.3 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθη, χθες (09-06-2016) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούν έξι καταδικαστικές αποφάσεις και συγκεκριμένα:

- Advertisement -
  • τέσσερις αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για το αδίκημα της φοροδιαφυγής, με συνολική ποινή φυλάκισης (19) ετών,
  • μία απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για το αδίκημα της φοροδιαφυγής, με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, καθώς και
  • μία απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης ενός μήνα.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Συνελήφθη, χθες (09-06-2016) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 43χρονος ημεδαπός, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Λάρισας, για κλοπή και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
——————————————————————
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
————————————————————
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθη, χθες (09-06-2016) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει (81) δισκία διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων, στερούμενος ιατρικής συνταγής, τα οποία κατασχέθηκαν.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ