21.3 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθη, χθες (29-05-2015) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να αγοράσει ναρκωτικά δισκία από φαρμακείο, προσκομίζοντας πλαστή ιατρική συνταγή, η οποία κατασχέθηκε. Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν (20) ναρκωτικά δισκία, (3) φωτοαντίγραφα ιατρικών συνταγών και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε αφαιρέσει προχθές (28-05-2015) από 34χρονη ημεδαπή.
Συνελήφθη, χθες (29-05-2015) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι αντιλαμβανόμενος την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί από τους αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση. Από την κατοχή του κατασχέθηκε ένα ναρκωτικό δισκίο.
Συνελήφθησαν, χθες (29-05-2015) το απόγευμα εξωτερικά του Καταστήματος Κράτησης Λάρισας, από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 33χρονος και μία 29χρονη, διότι από την κατοχή τους κατασχέθηκε ένα δέμα που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα με τα παρελκόμενά τους, το οποίο προόριζαν να εκσφενδονίσουν στον προάυλιο χώρο του Καταστήματος.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (29-05-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι με τη χρήση εργαλείου, το οποίο κατασχέθηκε, αφαίρεσε συνολικά (37) λαμαρίνες από ποιμνιοστάσιο 40χρονου ημεδαπού. Τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

- Advertisement -

Συνελήφθη χθες (29-05-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπή κατά συναυτουργία, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ