16.5 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθη, χθες (03-06-2015) το μεσημέρι στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ελασσόνας, ένας 52χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή (3.500) ευρώ.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (03-06-2015) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δεκαπέντε ναρκωτικά δισκία.
Συνελήφθη, χθες (03-06-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο δύο φορές με κατεύθυνση προς κοπάδι αιγοπροβάτων, ιδιοκτησίας 56χρονης ημεδαπής, με αφορμή την πρόκληση φθορών σε δέντρα ιδιοκτησίας του από τα αιγοπρόβατα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον θανάσιμο τραυματισμό ενός εξ αυτών και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων δύο. Από την κατοχή του κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε νόμιμα.
Συνελήφθη, χθες (03-06-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, δυνάμει Βουλεύματος Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο διατάσσεται η προσωρινή κράτηση του μέχρι την οριστική εκδίκαση της κατηγορίας σε βάρος του, για το αδίκημα της ληστείας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ