20 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Χθες (31-08-2016) το απόγευμα στην Επ.Ο. Αερινού – Κοκκίνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη ημεδαπή εξετράπη δεξιά της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό τον δύο παιδιών της, ηλικίας 12 και 10 ετών.

- Advertisement -

 

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου.

 

 

Εξιχνίαση κλοπής οχήματος – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας κλοπή Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου και συνελήφθη ως δράστης 30χρονος ημεδαπός. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχειών, την (30-08-2016) το απόγευμα, ο 30χρονος αφαίρεσε από χώρο στάθμευσης οχημάτων στη Λάρισα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 64χρονου ημεδαπού. Το αφαιρεθέν όχημα βρέθηκε λίγη αργότερα από περιπολούντες αστυνομικούς, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο, ενώ ο δράστης εντοπίστηκε χθες (31-08-2016) το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Λάρισας και συνελήφθη.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (31-08-2016) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπανγκλαντές, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με ποινή κάθειρξης (10) ετών και χρηματική ποινή (50.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή Συνελήφθη χθες (31-08-2016) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 24χρονη ημεδαπή, διότι απέσπασε την  προσοχή 88χρονου ημεδαπού και του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (820) ευρώ, καθώς και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
—————- ———————————————————————
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Εξιχνίαση κλοπής τροχοφόρου – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου που διαπράχθηκε στην Καρδίτσα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 65χρονου ημεδαπού για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, ο 65χρονος κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας, κατελήφθη να επιβαίνει σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας 36χρονου ημεδαπού, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει την 01/02-05-2016.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ