15.5 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στη Λάρισα για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας

- Advertisement -

Συνελήφθησαν χθες (02.08.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 34, 21 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Ειδικότερα, οι τρεις ημεδαποί αφαίρεσαν τη δίκυκλη μοτοσικλέτα 19χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

 

Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, κατηγορούμενος για πρόσληψη και απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού

 

Επιπλέον, συνελήφθη και ο αλλοδαπός, διότι είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια.

 

Συνελήφθη χθες (02.08.2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων Λάρισας, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 53χρονος ημεδαπός και ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

 

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη από τους αστυνομικούς να απασχολεί τον αλλοδαπό ως εργάτη σε κτηνοτροφική μονάδα ιδιοκτησίας του, έναντι χρηματικού ποσού και να του παρέχει κατάλυμα μέσα σ’ αυτή.

 

Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε ο αλλοδαπός είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια Χώρα.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων.

 

 

Αστυνομικοί έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Σκιάθο, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθη ένας ημεδαπός

 

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (03.08.2014) το μεσημέρι στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας Σκιάθου και του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν, συνελήφθη ένας 54χρονος, ο οποίος κατελήφθη να λειτουργεί σταθερή καντίνα ιδιοκτησίας του, στερούμενος άδειας λειτουργίας, έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση που είχε τεθεί από την αρμόδια Αρχή.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα συνεχιστούν παρόμοιοι έλεγχοι.

 

 

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στο Βόλο, στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

 

Συνελήφθησαν χθες (02.08.2014) το βράδυ στο Βόλο, στο πλαίσιο των καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, δύο 22χρονοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο οι δύο συλληφθέντες κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητα κάνναβης βάρους (4,18) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

 

 

Συνελήφθη αλλοδαπός στο Βόλο, για παράνομη κατοχή και πώληση κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων

 

Συνελήφθη, χθες (02.08.2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση (43) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους (CD), οι οποίοι κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

 

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Σκιάθο, στο πλαίσιο των καθημερινών τροχονομικών ελέγχων για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για τη διενέργεια καθημερινών τροχονομικών ελέγχων για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί και συγκεκριμένα:

• χθες (02.08.2014) το μεσημέρι συνελήφθη ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
• σήμερα (03.08.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα συνεχιστούν παρόμοιοι έλεγχοι.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ