21 C
Trikala
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Ρωσίας, κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

- Advertisement -

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα αεροβόλο όπλο και (28) πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων

Συνελήφθησαν σήμερα (17-04-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Ρωσίας και συγκεκριμένα ένας 46χρονος και μία 54χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ένα αεροβόλο όπλο,
  • ένα μαχαίρι και
  • (28) πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων.

Τα κατασχεθέντα αφορολόγητα τσιγάρα θα αποσταλούν στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

 


 

 

Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Ο συλληφθείς παρέλαβε από περιφερειακό υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων δέμα με λαθραίο καπνό

Συνολικά κατασχέθηκαν (31) συσκευασίες που περιείχαν (15.5) κιλά περίπου λαθραίου καπνού

Συνελήφθη σήμερα (17-04-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας και του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ένας 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

2

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση λαθραίου καπνού από το δράστη, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 51χρονο και τον συνέλαβαν κατά την έξοδό του από περιφερειακό υποκατάστημα Ελληνικών Ταχυδρομείων, απ’ όπου παρέλαβε ένα δέμα που περιείχε (31) νάιλον συσκευασίες με λαθραίο χύμα καπνό, συνολικού βάρους (15.608,1) γραμμαρίων.

Η ποσότητα καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

 

 


 

 

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κλοπή στη Λάρισα

 

Συνελήφθησαν, χθες (16-04-2015) το βράδυ στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 16 και 20 ετών, για κλοπή.

 

Ειδικότερα, οι δύο αλλοδαποί χθες το μεσημέρι πλησίασαν 65χρονο πλανόδιο λαχειοπώλη, που κινούνταν πεζός και αφαίρεσαν στιγμιαία λαχεία, αξίας (800) ευρώ περίπου.

 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα.

 

Όπως προέκυψε οι δύο αλλοδαποί απόξεσαν τα αφαιρεθέντα λαχεία και εξαργύρωσαν σε πρακτορεία Ο.Π.Α.Π. όσα από αυτά κέρδισαν, εισπράττοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των (370) ευρώ, μέρος του οποίου (345 ευρώ) βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε.

 

Επιπλέον, κατασχέθηκαν μέρος των κλαπέντων λαχείων (αποξεσμένα), συνολικής αξίας (520) ευρώ.

 

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

 


 

 

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στo Βόλο

 

Κατασχέθηκε ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης

 

ΚΑΝΝΑΒΗ

Συνελήφθη, χθες (16-04-2015) το απόγευμα στο Βόλο αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ένας 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη, βάρους (20,94) γραμμαρίων.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ