18.4 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθη χθες (15-07-2015) το μεσημέρι στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (250) γραμμάρια λαθραίου καπνού.
Συνελήφθη χθες (15-07-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Συνελήφθησαν χθες (15-07-2015) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 57 και 41 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τέσσερις εκκλησιαστικές εικόνες μικρής αξίας, τις οποίες είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από Ιερό Ναό της πόλης. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του Ναού.
Συνελήφθησαν σήμερα (16-07-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 17 και 18 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν στην κατοχή τους κλεμμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο ημεδαπού, το οποίο διέθεταν μέσω ιστοσελίδας προς πώληση. Επιπλέον, κατά τη σύλληψή τους ο ένας από τους συλληφθέντες προέβαλε αντίσταση σε αστυνομικό. Το μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθησαν χθες (15-07-2015) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου δύο 43χρονες αλλοδαπές, υπήκοοι Αλβανίας, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα μαζί με έναν 49χρονο ομοεθνή συνεργό τους που αναζητείται, μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε δύο καταστήματα στο Βόλο και στη Λάρισα αντίστοιχα, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά είκοσι μία φιάλες αλκοολούχων ποτών.

- Advertisement -

Σύλληψη δύο αλλοδαπών γυναικών για κλοπές από καταστήματα Συνελήφθησαν χθες (15-07-2015) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου δύο 43χρονες αλλοδαπές, υπήκοοι Αλβανίας, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα μαζί με έναν 49χρονο ομοεθνή συνεργό τους που αναζητείται, μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε δύο καταστήματα στο Βόλο και στη Λάρισα αντίστοιχα, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά είκοσι μία φιάλες αλκοολούχων ποτών.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (15-07-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ηρωίνης Συνελήφθη χθες (15-07-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει τέσσερις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ