15 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν χθες (28-07-2015) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 46 και 44 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό που επέβαιναν, κατελήφθησαν να κατέχουν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού για διάρρηξη Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου Συνελήφθη χθες (28-07-2015) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, από το οποίο αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη σήμερα (29-07-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη τριών ημεδαπών για απόπειρα κλοπής Συνελήφθησαν χθες (28-07-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, τρεις ημεδαπές, ηλικίας 26, 31 και 15 ετών, διότι λίγο νωρίτερα αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία 20χρονης ημεδαπής με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα.
Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη χθες (28-07-2015) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μια 34χρονη ημεδαπή, διότι βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνη και δύο ναρκωτικά δισκία.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ