13.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθη, χθες (24-08-2015) το βράδυ στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ελασσόνας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να μεταφέρει με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο 27χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας που είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα, με σκοπό να τον απασχολήσει σε κτηνοτροφική μονάδα ιδιοκτησίας του. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθησαν, χθες (24-08-2015) το βράδυ στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, τρεις ημεδαπές, ηλικίας 33, 18 και 20 ετών, διότι με ενδυμασία μοναχών διέθεταν πλανόδια προς πώληση διάφορα αντικείμενα θρησκευτικού περιεχομένου (εικόνες, σταυρουδάκια κ.α.), τα οποία κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη, σήμερα (25-08-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ