16.6 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθησαν, χθες (03-09-2015) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 17 και 16 ετών, διότι διέφυγαν από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης (Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε.) Βόλου και αφαίρεσαν από οικία 79χρονης ημεδαπής ένα κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.
Συνελήφθη, χθες (03-09-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε οικία 68χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε από το εσωτερικό μία τηλεόραση. Το αφαιρεθέν αντικείμενο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη, χθες (03-09-2015) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αρχαία νομίσματα, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Συνελήφθη, χθες (03-09-2015) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, μία 28χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.
Συνελήφθη, χθες (03-09-2015) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, μία 40χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν σαράντα ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε παράνομα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθη, χθες (03-09-2015) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ