15.8 C
Trikala
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Αυγουστιάτικη Πανσέληνο 2014 19η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η 19η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο 2014, διοργανώνουν:

- Advertisement -

 

1) Στα Τρίκαλα μουσική εκδήλωση στο Κουρσούμ Τζαμί σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων, Κυριακή 10 Αυγούστου 2014, 21:30 μ.μ. με τίτλο «Φεγγαροβραδιά στο Κουρσούμ Τζαμί». Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μια μουσική περιπλάνηση στη Νύχτα, στο Φεγγάρι, στο Όνειρο και στον Έρωτα, με τραγούδια που θα αποδοθούν από μια ομάδα καλλιτεχνών από την πόλη των Τρικάλων

 

2) Στην Πύλη Τρικάλων, στη τοξωτή γέφυρα του Πορταϊκού ποταμού στην Πύλη Τρικάλων, σε συνεργασία με το δήμο Πύλης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014, 20.30 μ.μ. μουσική εκδήλωση με τίτλο «Τραγουδάμε κάτω απ’ το φεγγάρι», με τη συμμετοχή της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης.

3) Στο Βυζαντινό Κάστρο Φαναρίου Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Αυγούστου, 21:00 μ.μ σε συνεργασία με το Δήμο Μουζακίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φαναρίου «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φαναριωτών «Η ΙΘΩΜΗ» μουσική εκδήλωση με τίτλο «Στο κάστρο Φαναρίου – κάτω από το φως του φεγγαριού».

 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και για τις τρεις εκδηλώσεις.

 

Πιστεύουμε, ότι και φέτος παρά τα σοβαρά προβλήματα που ο καθένας μας και όλοι μαζί αντιμετωπίζουμε καθημερινά και τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνει η χώρα θα μπορέσουμε να χαρίσουμε στο κοινό, την Κυριακή 10 Αυγούστου μια βραδιά αισιοδοξίας και ξεγνοιασιάς κάτω από το μαγικό φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου.

 

Από τα Γραφεία της 19ης Ε.Β.Α

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ