16.2 C
Trikala
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Αυτοκτόνησε πέφτοντας στα νερά του Πηνειού μητέρα δύο παιδιών – «Σας αγαπώ όλους» έγραφε στο σημείωμα που άφησε

Πέφτοντας στον Πηνειό, έβαλε τέλος στη ζωή της μια 38χρονη γυναίκα, μητέρα δυο ενήλικων παιδιών. Η 38χρονη Αλβανή υπήκοος εγκατέλειψε το σπίτι της στη Νεράιδα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την περασμένη Τετάρτη, έχοντας σχεδιάσει προφανώς το απονενοημένο διάβημα.

- Advertisement -

Αφού άφησε πίσω της ένα ολοσέλιδο σημείωμα στη μητρική της γλώσσα, σημείωμα που κατέληγε στα ελληνικά γράφοντας «σας αγαπώ όλους», εξηγώντας ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της στο ποτάμι.

Το άψυχο σώμα της γυναίκας εντοπίσθηκε χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, να επιπλέει στον Πηνειό, κοντά στην οδό Επταλόφου στα Ταμπάκικα, στο ύψος του γηπέδου.

Νωρίτερα, κορίτσια που έκαναν ποδήλατο στην περιοχή, ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. πως στην όχθη του Πηνειού, βρήκαν παπούτσια, μια γυναικεία τσάντα και ρούχα της άτυχης γυναίκας. Στην περιοχή έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μετά από πολύωρη επιχείρηση, άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ Λάρισας με πλωτό ανέσυραν τη σορό της άτυχης γυναίκας, τα στοιχεία της οποίας ταυτοποίησαν αργά χθες βράδυ αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Λάρισας.

 

Πηγή: http://www.onlarissa.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ