24.1 C
Trikala
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Αύριο τα εγκαίνια του Νέου Ολυμπιακού Προπονητηρίου της τοξοβολίας

Η τοξοβολία έχει αποκτήσει μετά από προσπάθειες πολλών ετών Νέο Ολυμπιακό Προπονητήριο. Βρίσκεται στο ΟΑΚΑ, στην πλευρά προς τον σταθμό Ειρήνης, με τον οποίο κυριολεκτικά συνορεύει.
Τα εγκαίνια του Ολυμπιακού Προπονητηρίου Τοξοβολίας θα κάνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Ιωάννης Ανδριανός αύριο Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11 π.μ. στο διάλειμμα της 1ης ημέρας του Ανοιχτού Πρωταθλήματος Νέων.

- Advertisement -

Εκτός του Υφυπουργού το παρόν στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, οι Δήμαρχοι Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, Ν. Ηρακλείου Ν. Μπάμπαλος και Μαραθώνα Η. Ψινάκης, η Πρόεδρος της Καλλιπάτειρας Κ. Παναγοπούλου, οι χορηγοί της Ομοσπονδίας, εκπρόσωποι των συλλόγων της τοξοβολίας και φυσικά πολλοί φίλοι του αθλήματος.

Παράλληλα με τα εγκαίνια και την διεξαγωγή των αγώνων, θα υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο οι προσκεκλημένοι μπορούν να έχουν μια πρώτη γνωριμία – επαφή με το άθλημα της τοξοβολίας, υπό την καθοδήγηση των προπονητών της ΕΦΟΤ.

Σήμερα (Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 στο Ολυμπιακό Προπονητήριο βρέθηκαν οι περισσότεροι διεθνείς, των Εθνικών Ομάδων, οι:
• Αερικός Χρήστος (σύνθετο τόξο), 2ος στο Παγκόσμιο 2011 της Πολωνίας, 3ος στο Ομαδικό στο Ευρωπαϊκό Νέων 2014, στη Δανία, 3ος στο Ευρωπαϊκό Νέων 2014 στη Σλοβενία • Κουμερτάς Σταύρος (σύνθετο τόξο), 1ος στο Grand Prix 2014 στη Σόφια • Κωστόπουλος Αθανάσιος (σύνθετο τόξο), 1ος στο Grand Prix 2014 στη Σόφια • Χόρτη Αριάδνη (ολυμπιακό τόξο), πρόκριση στους 1ους Ευρωπαϊκούς στο Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) • Ανδρούτσου Αργυρώ (ολυμπιακό τόξο), 5η στο Πανευρωπαϊκό Νέων 2014 στη Σλοβενία • Μπαρούνη Πολυξένη (ολυμπιακό τόξο), 5η στο Ευρωπαϊκό Νέων 2014 στη Σλοβενία • Λαμπράκης Δημήτριος (σύνθετο τόξο) 3η στο Ευρωπαϊκό Νέων 2014 στην Δανία, 4η στο ομαδικό στο Ευρωπαϊκό Νέων 2014 στη Σλοβενία • Γκορίλα Ανατολή-Μάρθα (ολυμπιακό τόξο), 5η στο ομαδικό στο Grand Prix 2014 στη Σόφια και οι Νάνος Απόστολος (Ομοσπονδιακός Προπονητής Νέων Ολυμπιακού Τόξου), Ελευθερίου Νικόλαος (Τεχνικός Σύμβουλος Σύνθετου Τόξου).

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ