13 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βαλκανιονίκης ο Αγορίτσας της ΓΕΑ Τρικάλων

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής της Γ.Ε.Α. Τρικάλων Γεώργιος Αγορίτσας που έλαβε μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων που έγινε το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουλίου στην πόλη των Σερρών.
Ο 19χρονος σπρίντερ Γεώργιος Αγορίτσας κατάφερε σε ένα διήμερο να στεφθεί Βαλκανιονίκης στα 200μ Εφήβων καθώς και 4Χ100μ. Εφήβων.
Αναλυτικά την πρώτη ημέρα:
Έλαβε μέρος στην ομάδα της σκυταλοδρομίας της Εθνικής Ελλάδος στα 4Χ100μ. όπου και τερμάτισαν στη 1η θέση με επίδοση 41.36 κατακτόντας το χρυσό μετάλλιο.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τρικαλινός Πρωταθλητής όταν πήρε την σκυτάλη ήταν 3ος και μετά από ένα καταπληκτικό 100αρι κερδίσε στο νίμα την ομάδα της Τουρκίας που έκανε 41.37.
Την δεύτερη μέρα των αγώνων :
Έλαβε μέρος στα 200μ όπου κατέλαβε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο με φανταστική επίδοση 21.55 που αποτελει νέο ατομικό ρεκόρ (σπάζοντας το προηγούμενο 21.60), δείχνοντας ότι την φετινή χρονιά βρίσκεται σε σπουδαία αγωνιστική κατάσταση. Ένας μικροτραυματισμός κατά την διάρκεια της κούρσας τον εμπόδισε να πάρει την 1η θέση αλλά και να κατεβάσει ακόμα πιο κάτω το ατομικό του ρεκόρ και να πλησιάσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

- Advertisement -

ΑΓΟΡΙΤΑ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ