18 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Βασιλόπιτα με τουρνουά Σκακιού από τη Σ.Κ.Τ. (φωτο)

Την πρωτοχρονιάτικη Bασιλόπιτα έκοψε την Κυριακή η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ART GALLERY HOTEL», όπου παρευρέθηκαν, μικροί -μεγάλοι και μαθητευόμενοι Σκακιστές γονείς – φίλοι και φυσικά η διοίκηση και οι εκπαιδευτές του συλλόγου ..
Στον σύντομο χχαιρετισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Τοζάρος, αφού έκανε αναφορά στις επιτυχίες στον αγωνιστικό τομέα, αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος στην προσπάθειά του να διαδώσει το σκάκι στην πόλη των Τρικάλων και ζήτησε τη βοήθειά του Δήμου (παραβρέθηκε η κα Μητσιάδη0 για την εύρεση μόνιμης στέγης για τις ανάγκες του συλλόγου. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε όλους τους γονείς και τα μέλη που με πολύ μεράκι διαθέτουν πολύτιμο χρόνο για τις ανάγκες του συλλόγου και των μαθητών του, τονίζοντας ότι η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων ξεκίνησε με πρωτοβουλία γονέων που αγαπούσαν αυτό το άθλημα.
Το φλουρί της πίτας κέρδισε ένας μικρός σκακιστής και το έπαθλο του ήταν μία μεγάλη ξύλινη σκακιέρα.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε το 1ο εσωτερικό τουρνουά RAPID (γρήγορο σκάκι) 2015, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι μικροί μαθητές της ΣΚΑ.ΚΙ., ηλικίας έως 15 ετών. Ήταν μία ευκαιρία για τους μικρούς σκακιστές να αποκτήσουν επαφή με το αγωνιστικό σκάκι, χωρίς να ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα, αλλά για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων και τη χαρά του παιχνιδιού. Στο τέλος απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και μετάλλια στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας.

- Advertisement -

skaki 1 SKAKI 2 SKAKI 3 SKAKI 4

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ