23.4 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Βραβεύθηκε ο αριστεύσας τελειόφοιτος του Ι.Σ.Δ.Ε.Κ. σχολ. περιόδου 2013-14

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Ιερατικών Κλήσεων, που διοργάνωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, βραβεύθηκαν, σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα στην Ριζάρειο Εκκλησιαστική Σχολή (Αθήνα), οι αριστεύσαντες απόφοιτοι της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης (Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, Εκκλησιαστικά Γυμνάσια – Λύκεια, Ιερατικά Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας).

- Advertisement -

p2

Ο βραβευθείς Αντώνης Αυγέρης
Ο τελειόφοιτος του Ι.Σ.Δ.Ε. Καρδίτσας Αντώνης Αυγέρης (σ.σ. γέννημα – θρέμμα της πόλεως), ο οποίος αρίστευσε κατά την διδακτική περίοδο 2013-14, έλαβε επαξίως περγαμηνή και επιταγή ύψους 500 ευρώ δια χειρός γενικού γραμματέως του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Γεωργίου Καλαντζή.
Παρούσα, σεμνή και -συνάμα- υπερήφανη, η σύζυγός του, Δήμητρα, που χειροκρότησε με θέρμη τον βραβευθέντα.
Ιδιαιτέρως ικανοποιημένος ο (Τρικαλινής καταγωγής) διευθυντής της Σχολής, Κων/νος Παπαευθυμίου, θεολόγος, όστις δήλωσε:
«Είναι θετική η προσπάθεια της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος να θέλει να επιβραβεύει τους αριστούχους αποφοίτους των Εκκλησιαστικών Σχολείων έτσι ώστε να παραδειγματίζονται οι υπόλοιποι μαθητές και να δείχνουν την πιο καλή πλευρά του εαυτού τους τόσο στην Εκκλησία μας, όσο και στην Κοινωνία μας προς δόξαν Θεού.
Εντός του πλαισίου αυτού, προσπαθούμε κι εμείς να δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στους ιεροσπουδαστές, που τιμούν με τη φοίτησή τους την Σχολή μας».

p3

Ο διευθυντής του Ι.Σ.Δ.Ε.Κ. κ. Κων/νος Παπαευθυμίου

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ