26.9 C
Trikala
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Βροχή τα γκολ στο φιλικό Μετέωρα – Κρύα Βρύση

Τυχεροί ήταν οι φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν σήμερα Σάββατο, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος» για να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας των Μετεώρων και της Κρύας Βρύσης.

- Advertisement -

Για την ιστορία οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3, σε ένα χορταστικό παιχνίδι, που έδωσε χρήσιμα συμπεράσματα στα τεχνικά τιμ των δυο ομάδων αλλά και στους φίλαθλους που σχημάτισαν μια πρώτη άποψη από τις δυο ομάδες της περιοχή μας.

Οι γηπεδούχοι, αν και κυνήγησαν στο σκορ του φιλοξενούμενους κατάφεραν στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου να πετύχουν την ισοφάριση, ενώ έχασαν και μια καλή ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. Είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας από την αρχή του αγώνα αλλά παρουσίασαν προβλήματα στην τελική πάσα και στη δημιουργία φάσεων.

Αξίζει δε να αναφερθεί πως απουσίαζαν από το φιλικό και ορισμένοι έμπειροι αμυντικοί παίκτες με αποτέλεσμα ο προπονητής των Μετεώρων κ. Γκούμπλιας να παίξει με λύσεις ανάγκης στην άμυνα, όπως η παρουσία του Κωστή και Γκόβαρη στις θέσεις των στόπερ.

Η Κρύα Βρύση από την πλευρά της έδειξε καλά στοιχεία παρά τις σημαντικές ελλείψεις που είχε ( Ντούλας, Αγγελάκης, Κεραμάς) και ένα πρώτο γενικό συμπέρασμα είναι ότι διαθέτει φέτος ένα αξιόλογο σύνολο το οποίο από απόψεως υλικού, είναι το καλύτερο που είχε ποτέ.

Κατάφερε να πετύχει στο πρώτο ημίχρονο δυο γκολ και να προηγηθεί με 2-0. Το 1-0 το πέτυχε ο Λαγός με σουτ. Το 2-0 πέτυχε ο Ζαρακότας επίσης με δυνατό σουτ. Μείωσε σε 1-2 ο Παπαγεωργόπουλος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ. Η Κρύα Βρύση έκανε το 1-3 με πλασέ του Μπαλογιάννη, μετά από σέντρα του δραστήριου Λαγού. Το 2-3 πέτυχε ο πεισματάρης Γκόβαρης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπαγεωργόπουλου και το τελικό 3-3 σημείωσε ο Γιώργος Γραβάνης με κεφαλιά, μετά από πάσα του Παναγιώτη Αυγέρου, επίσης με κεφαλιά.
Στο φιλικό είδαμε πως και οι δυο ομάδες χρειάζονται πολύ δουλειά και κυρίως στου μικρούς σε ηλικία παίκτες που διαθέτουν.

Η Κρύα Βρύση χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση της φυσική κατάσταση των παικτών κάτι που τα Μετέωρα έδειξαν να το διαθέτουν. Όμως τα Μετέωρα πρέπει να δουλέψουν την τελική προσπάθεια δημιουργώντας πιο πολλές ευκαιρίες. Επίσης οι τερματοφύλακες και των δυο ομάδων χρειάζονται πολύ δουλειά. Ξεχωρίσαμε από τους γηπεδούχους τον Λίτσιο, ο οποίος έτρεξε ακατάπαυστα και τον Μπέντα που επίσης είχε πολύ καλή παρουσία. Από την Κρύα Βρύση άρεσε πολύ ο Λαγός.

Το φιλικό στο «Βασίλης Καρακίτσιος» σφύριξε ο διαιτητής Κώστας Βουτσελάς.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Α.Σ. Μετέωρα: Νιάρχος, Κωστής, Αυγέρος, Μπέντας, Γκόβαρης, Λιτσιος, Παπαγεωργόπουλος, Σακελλαρίδης, Μόκας, Νταλούκας, Γραβάνης.
Αγωνίστηκαν και οι : Τέντος, Αλμπάνης, Μυλωνάς, Γκούμπλιας

Α.Ε. Κρύας Βρύσης: Γιαννούλας, Μαγουλιώτης, Μητσιάδης, Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνου, Ζαρακότας, Καρανίκας, Ζαρακότας Οδ., Τσιώλης, Γιαννούλας Λαγός.
Αγωνίστηκαν και οι : Μπαλογιάννης, Κόκοβας, Ούγγρος, Τσιλίκης Μπερντές.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ