21.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Γέμισαν τα “καλάθια” προσφοράς για το κοινωνικό παντοπωλείο χθες στο τουρνουά μπάσκετ των Αστυνομικών-ικανοποιημένη η τοπική Ι.Ρ.Α. (ΒΙΝΤΕΟ-150 ΦΩΤΟ)

Πέτυχαν το στόχο τους και με το παραπάνω οι Τρικαλινοί Αστυνομικοί, στο χθεσινό τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία, η τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α) και σκοπό είχε τη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών καθαριότητας- ειδών υγείας και υγιεινής, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Τρικκαίων.

- Advertisement -

Εκτός από τα πάρα πολλά τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν (σημειωτέο και πολλά τρόφιμα που χρειάζονται ψυγείο), συγκεντρώθηκε και ένα μεγάλο ποσό σε χρήματα που θα αξιοποιήσει κατάλληλα η τοπική διοίκηση Ι.Ρ.Α. ανάλογα με τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου.

Απλοί πολίτες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, κ.α. προσήρθαν χθες έξω από το δημοτικό κλειστό και γέμισαν τα καλάθια προσφοράς. Μεταξύ αυτών και οι μαθητές της ΣΜΥ. Επίσης, τρόφιμα και χρήματα απέστειλαν και τοπικές διοικήσεις Ι.Ρ.Α. από πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ πολλές απέστειλαν και εκπροσώπους που παρευρέθηκαν χθες στο τουρνουά.

Ευχάριστη νότα αποτέλεσε η εμφάνιση ενός όμορφου γυναικείου χορευτικού συνόλου από τον ΧΟΤ, που παρουσίασαν μια πολύ ωραία χορογραφία.

Ο τελικός του τουρνουά ήταν αφιερωμένος στους δύο αδικοχαμένους αστυνομικούς Γιώργο Σκυλογιάννη (από τα Τρίκαλα) και Γιάννη Ευαγγελινέλη, που έπεσαν νεκροί εν ώρα υπηρεσίας από τις σφαίρες αδίστακτων κακοποιών, σαν χθες την 1η Μαρτίου 2011
Σημ. Για όσους συνέβαλαν στα καλάθια προσφοράς και βοήθησαν στη διοργάνωση, θα αναρτηθεί συνοπτικό δελτίο τύπου.
Στο τουρνουά παρευρέθηκε και χαιρέτησε, ο Αγιορείτης π. Εφραίμ ο Βατοπεδινός, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο. Ο π. Εφραίμ πραγματοποιεί ολιγοήμερη επίσκεψη στα Τρίκαλα και μάλιστα χθες πρόσφερε το ποσό το 500 ευρώ για τη διοργάνωση.
Παρευρέθηκαν επίσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας, Υποστράτηγος κ. Δημήτρης Κουτσιάφτης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων κ. Θανάσης Γραβάνης, ο Υποδιευθυντής κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος, η Πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φίλων Αστυνομίας κα Παναγιώτα Λουρίδα, ο Γραμματέας της Παγκόσμιας Ι.Ρ.Α. κ. Γεώργιος Κατσαρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος τους Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης κ. Θεόδωρος Γούσιας, ο Διοικητής της ΣΜΥ, ταξίαρχος κ. Γεώργιος Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης, ως εκπρόσωπος του δήμου Τρικκαίων, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι κ.α.
Για την ιστορία, η ομάδα της Λάρισας κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά, σηκώνοντας το τρόπαιο, με 2η την Καρδίτσα, 3η την ομάδα των Τρικάλων, 4η την Μαγνησία, 5η τη Θεσσαλονίκη και 6η την Εξωτερική Φρουρά των Φυλακών Τρικάλων.
Στο τέλος ο πρόεδρος της τοπικής ένωσης Αστυνομικών Ι.Ρ.Α. κ. Κώστας Θεοχάρης ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στο τουρνουά και συνέβαλαν με την προσφορά τους.
Το trikalaola.gr κατέγραψε 12λεπτο βίντεο με διάφορα πλάνα και 150 φωτογραφίες.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ