11.7 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γέμισε χόρτα το Β’ Κοιμητήριο Τρικάλων ΦΩΤΟ

Είναι γνωστό ότι κάθε Μάιο υπάρχει έντονο πρόβλημα με τα χόρτα, τα οποίο θεριεύουν και έτσι πολλές φορές δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις. Βέβαια υπάρχουν κάποιοι χώροι που είναι ιδιαίτεροι και η ευαισθησία είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

- Advertisement -

Αρκετοί κάτοικοι αλλά και συμπολίτες που έχουν χάσει τους δικούς τους ανθρώπους και αναπαύονται στο Β’ Κοιμητήριο Τρικάλων μας έκαναν παραπάνω για την εικόνα που υπάρχει στο εσωτερικό μέρος και που δυστυχώς τα χόρτα σε πολλές περιπτώσεις έχουν καλύψει τα μνημεία.

Ο φακός του «Πρωινού Λόγου» βρέθηκε εκεί και βέβαια οι φωτογραφίες δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος χωρίς να χρειάζεται να προσθέσουμε εμείς πολλά πράγματα.

Το πλέον σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή οι αρμόδιοι φορείς να δείξουν την φροντίδα που πρέπει, ώστε ο χώρος να έχει την εικόνα που αρμόζει σε ένα Κοιμητήριο, που καθημερινά δεκάδες άνθρωποι περνάνε από εκεί. Και αυτό βέβαια δεν μπορεί να περιμένει, αφού η λύση χρειάζεται να είναι άμεση για να μην δημιουργηθεί ακόμη πιο δυσάρεστη κατάσταση.

DSC_0025 DSC_0026 DSC_0027 DSC_0029

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ